Poek Alkmaar

Voor ouders

baby-4100420_1280

Ouders

Ouder zijn van een baby, peuter of kleuter is bijzonder. Gevoelens van verliefdheid, verrassing over bijzondere uitspraken en trots wisselen elkaar af. Maar het kan ook gevoelens van onzekerheid en machteloosheid geven. Wat wil mijn kindje zeggen met dit huilen? Wat heeft het van mij nodig? Hoe zorg ik goed voor mijn kind èn mijzelf? En hoe kan ik het gedrag begrijpen? Het zijn vragen die iedere ouder kent, maar soms heb je als ouders de antwoorden even niet. U bent dan van harte welkom bij POEK.

POEK biedt behandeling vanuit de Infant Mental Health-visie. We kijken hierbij niet alleen naar het kind, maar ook naar omgevingsfactoren. Onze focus van behandeling is de relatie tussen ouder en kind. 

Behandelingen

Wij bieden behandeling voor kinderen van -9 maanden tot 6 jaar en hun ouders. 
U kunt bij ons terecht wanneer er sprake is van:

Aanmelden

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met ons op.