Poek Alkmaar

Over ons

Even voorstellen..

Wij zijn Paula Wesselink, Eva Leyen en Lisanne Mertens. Na jarenlange werkervaring binnen de jeugdzorg, specialistische jeugd GGZ en het ziekenhuis zijn we samen POEK, Praktijk Ouder en Kind gestart. We hebben ervaring met het werken met gezinnen met jonge kinderen, maar ook met kinderen in de basisschoolleeftijd en met pubers. De laatste jaren zijn we ons steeds meer gaan specialiseren in het jonge kind. We geloven in vroeg signaleren en behandelen. Wij geloven in het versterken van ouders zodat zij (samen met ons) een antwoord kunnen vinden op de vragen die het jonge kind stelt.

Want als het jonge kind kan opgroeien in de geborgenheid van een stabiele ouder-kindrelatie heeft het grotere kansen op een fijne toekomst. Noem ons dromers….maar wij geloven hier ècht in!

Eva Leyen

Eva is orthopedagoog en IMH-specialist, en volgt een vervolgopleiding tot Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP. Binnen POEK houdt zij zich bezig met het behandelen van de ouder-kindrelatie, ouder-kindtherapie en traumabehandeling.

Eva is SKJ (Stichting Kwaliteit Jeugdregister) geregistreerd en lid van :

  • Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)
  • de DAIMH (Dutch Association Infant Mental Health)

Paula Wesselink

Paula is GZ-psycholoog/psychotherapeut en IMH-specialist. Tevens is zij systeemtherapeut. Binnen POEK houdt zij zich bezig met traumabehandeling, ouder-kindtherapie en het behandelen van ouder-kindrelatieproblemen.

Paula is tevens supervisor voor psychologen/orthopedagogen (SKJ), GZ-psychologen, psychotherapeuten en klinisch psychologen in opleiding (erkend supervisor VKJP/NIP). Ook is zij als docent verbonden aan de Rinogroep Utrecht en Rino Amsterdam.

Paula is BIG-geregistreerd (GZ-psycholoog/psychotherapeut) en lid van:

  • de Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie (VKJP)
  • de DAIMH (Dutch Association Infant Mental Health)
  • Nederlandse Vereniging voor Relatie- en gezinstherapie (NVRG)
  • Vereniging EMDR Nederland (VEN)
  • Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde psychologen (Lvvp)

Lisanne Mertens

Lisanne is GZ-psycholoog en IMH-specialist. Binnen POEK houdt zij zich bezig met het behandelen van de ouder-kindrelatie en traumabehandeling, en heeft ervaring in de medische psychologie.

Lisanne is BIG-geregistreerd en lid van:

  • de DAIMH (Dutch Association Infant Mental Health)
  • Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde psychologen (Lvvp)